Till senaste kommentaren

Brasiliansk, bikini eller bikini hollywood

Hej!

Jag ser att det finns fyra varianter som är runt det intima området - "bikini", "bikini, insida lår", "bikini, Hollywood", och "brasiliansk". Jag hittar ingen information om vad som är vad och hur mycket som ingår i områden. När jag tittar på tidigare frågor blir jag inte heller klokare.

Jag chansar när jag säger att "bikini" är det som syns utanför troskanten om man står rakt. "Bikini, insida lår" skulle då vara det som beskrivs ovan, plus ljumskarna, alltså det som syns utanför troskanten om man ligger och bresar med benen. Men vad är “bikini, Hollywood“? När jag vaxat brasilianskt har det ingått såväl framsida, undertill (själva snippan då) och baksida, d.v.s. allt hår i det intima området, såväl som mellan skinorna. Är bikini Hollywood samma som det, fast att man kan behålla en del på framsidan, en så kallad landningsbana?
Ja, ni hör. Jag får inte grepp om detta. Kan ni förtydliga för mig?

Vänligen
Sofia
Sofla

Kommentarer

 • Hej Sofia,

  Precis som du säger är bikini och bikini-insida lår exakt som du beskriver.
  Hollywood behandling inkluderar hela intim både fram, under samt ända vägen bak mellan skinkorna.

  Brasiliansk behandling är hela intim fram och under. Du kan även självklart under dessa två behandlingar be om att få lämna ett litet område om du önskar. Då kommunicerar du detta till din behandlare. 😊

  Hoppas nu att allt känns lite tydligare kring våra behandlingar 💫

  Mvh
  Lifetime Clinic
  Vendela L

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.