Behandlare

Hej, har gått till er ett antal gånger i Uppsala. Funderar på varför det är sådan omsättning på behandlare? känns lite så där, att varje gång man bokar, är det ett nytt namn? första gången träffade jag en trevlig man som sen började i Kista, därefter fick jag en Maria som också gick till Kista, sen efter det en annan Maria som också slutade. Därefter en yngre kille som nu inte heller finns kvar. Nu när jag kikar är det en annan behandlare och bara en kvar? Det tar ett tag innan man får förtroende för någon så det känns lite synd. Funderar därför att byta klinik. men vill ställa frågorna först. Hälsningar Susanne Engström
susanne engström

Kommentarer

 • Hej Susanne,

  Tack för din feedback!

  Vad tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med din upplevelse hos oss på Lifetime Clinic, din feedback betyder mycket för oss och vi ser det som ett verktyg för oss som företag att växa och bli bättre på. Vi har full förståelse för att det kan vara frustrerande med personalbyte och detta är självklart något vi försöker hålla på ett minimum för att ni som kunder ska känna er trygga och bekväma när ni kommer till oss.

  Att behandlare slutar och byts ut ibland är oundvikligt tyvärr och händer på alla företag, små som stora. Det finns ett flertal faktorer som kan spela in i detta, vissa personliga som vi inte kan styra och vissa praktiska såsom att folk väljer att börja studera eller byta bransch. I vissa perioder är det fler och i vissa inga alls så det är otur att du timeat en tid då det vart en större omsättning.

  Så att behandlare slutar ibland är inget konstigt men självklart tråkigt för oss och för dig som kund. Det viktigaste för oss är att du som kund är nöjd och trygg hos oss vilket jag är övertygad om att våra toppen duktiga team, bestående av vår grymma sjuksköterska Basmina och hudterapeuterna Dominika och Heba kan hjälpa dig med. 💚

  Tveka inte på att skriva om du har fler frågor eller funderingar så hjälper jag dig mer än gärna, Vi hoppas att vi får nöjet att ha kvar dig som kund hos oss!

  Med vänlig hälsning
  Vendela, Customer Manager
  Vendela L

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.